Politika e kukive

Kjo faqe interneti (referuar në këto "kushte të përdorimit" si sajti i uebit) është në pronësi dhe operohet nga Released Pty Ltd, e cila përmendet në këtë Politikë të Cookie si "ne", "ne", "tona" dhe forma të ngjashme gramatikore.

 

Politika jonë e cookie-ve shpjegon se çfarë janë cookie-t, si i përdorim ne cookie-t, se si partnerët e palëve të treta mund të përdorin cookie në faqet tona të internetit dhe zgjedhjet tuaja në lidhje me skedarët e skedarëve për platformën tonë të menaxhimit të takimeve - mForce365.

 

Informacioni i përgjithshëm rreth vizitave në faqet tona të internetit mblidhet nga serverët tanë të kompjuterit, me skedarë të vegjël "cookies" që faqet tona të internetit i transferojnë në hard diskun e kompjuterit tuaj nëpërmjet shfletuesit tuaj të internetit (nëse lejoni dërgimin e "cookies"). "Cookies" përdoren për të ndjekur modelin e lëvizjeve të përdoruesve duke na bërë të ditur se cilat faqe në faqet tona të internetit vizitohen, në çfarë rendi dhe sa shpesh dhe uebsajti i mëparshëm i vizituar dhe gjithashtu për të përpunuar artikujt që zgjidhni nëse jeni duke bërë blerje nga faqet tona të internetit. Informacioni anonim jo-personal që ne mbledhim dhe analizojmë në informacione jo personale siç përshkruhet në Aktin e Privatësisë.

Pse përdorim “cookies” dhe teknologji të tjera të gjurmimit të përdorimit të uebit?

Kur hyni në faqen tonë të internetit, skedarë të vegjël që përmbajnë një numër unik identifikimi (ID) mund të shkarkohen nga shfletuesi juaj i internetit dhe të ruhen në memorien e kompjuterit tuaj. Qëllimi i dërgimit të këtyre skedarëve me një numër unik ID është që faqja jonë e internetit të mund të njohë kompjuterin tuaj kur të vizitoni faqen tonë të internetit. "Cookies" që ndahen me kompjuterin tuaj nuk mund të përdoren për të zbuluar ndonjë informacion personal si emri, adresa ose adresa e emailit tuaj, ato thjesht identifikojnë kompjuterin tuaj në faqet tona të internetit kur ju na vizitoni.

Ne gjithashtu mund të regjistrojmë adresën e protokollit të internetit (adresën IP) të vizitorëve në faqen tonë të internetit në mënyrë që të mund të përcaktojmë vendet në të cilat ndodhen kompjuterët.

Ne mbledhim informacione duke përdorur "cookies" dhe teknologji të tjera gjurmimi për arsyet e mëposhtme:

  • për të na ndihmuar të monitorojmë performancën e faqes sonë të internetit në mënyrë që të mund të përmirësojmë funksionimin e Uebsajtit dhe shërbimet që ofrojmë;

  • për të ofruar shërbime të personalizuara për çdo përdorues të faqes sonë të internetit për ta bërë navigimin e tyre përmes faqes sonë të internetit më të lehtë dhe më shpërblyese për përdoruesit;

  • për të shitur reklama në faqen e internetit në mënyrë që të përballojë disa nga kostot e funksionimit të faqes në internet dhe të përmirësojë përmbajtjen në faqen e internetit; dhe

  • kur kemi leje nga përdoruesi, të tregtojmë shërbimet që ofrojmë duke dërguar emaile që janë të personalizuara sipas asaj që ne kuptojmë se janë interesat e përdoruesit.

Edhe nëse na keni dhënë leje t'ju dërgojmë email, ju mund të vendosni në çdo kohë të mos merrni emaile të tjera dhe do të jeni në gjendje të "çabonoheni" nga ai shërbim.

Përveç cookie-ve tona, ne mund të përdorim gjithashtu skedarë të ndryshëm të palëve të treta për të raportuar statistikat e përdorimit të faqes në internet, për të ofruar reklama në dhe përmes sajtit, etj.

 

Cilat janë zgjedhjet tuaja në lidhje me cookies?

 

Nëse nuk jeni të kënaqur me dërgimin e një cookie, mund ta vendosni shfletuesin tuaj që të refuzojë skedarët e skedarëve ose të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë sa herë që dërgohet një cookie. Megjithatë, nëse i çaktivizoni cookies, disa nga shërbimet tona mund të mos funksionojnë siç duhet