"Nëse do t'ju duhej të identifikonit me një fjalë arsyen pse raca njerëzore nuk ka arritur dhe nuk do të arrijë kurrë potencialin e saj të plotë, ajo fjalë do të ishte 'takime'. " - Dave Barry

Po sikur takimet të ishin seanca bashkëpunuese që shfrytëzojnë intelektualin  fuqia e ekipeve tuaja dhe të jepni rezultate të jashtëzakonshme?

Transformoni në mënyrë dixhitale çdo takim!

Pavarësisht nëse është një takim ekipi, projekti ose bordi, i planifikuar ose i paplanifikuar, në internet, hibrid ose ballë për ballë me

mForce365!

Lehtë – Veprime – Rezultate – Sukses

outcomes

Rezultatet

Kthejini takimet e rregullta në forume që shfrytëzojnë fuqinë e njerëzve tuaj dhe japin rezultate me performancë të lartë

collaboration

Bashkëpunimi

Krijoni 360° bashkëpunim - para, gjatë dhe pas takimit - jo vetëm në takim

structure

Struktura

Krijoni strukturën e standardizuar të takimeve dhe zbatoni praktikat më të mira për të zvogëluar kohën e humbur dhe paratë e humbura duke optimizuar efikasitetin dhe efektivitetin e takimit

mForce365

Imagjinoni të shikoni përmes një xhami të vetme që shfaq të gjithë informacionin tuaj O365 dhe maksimizon ROI-në e takimit tuaj - takime, veprime, projekte, vendime, shënime, dokumente - nga Outlook, One Note, To Do, Planner, Ekipet etj dhe i paraqet të gjitha në një vend me aftësi të plota auditimi për ju që të bashkëpunoni me këdo!

accountability

Llogaridhënia

Krijoni llogaridhënie të qartë duke ndjekur rezultatet e takimeve të ekipit në një vend

Eliminoni humbjen kritike të informacionit për të siguruar pajtueshmërinë rregullatore dhe ligjore

full integration

Integrim i plotë

Fuqizoni të gjithë pjesëmarrësit e takimit për të marrë pjesë dhe për të shfrytëzuar mjetet ekzistuese dhe flukset e punës të njohura - madje edhe pjesëmarrësit jashtë organizatës suaj përmes integrimit të plotë me mjetet ekzistuese, si audio, video dhe konferencat në ueb, Office365, Outlook, SharePoint dhe Ekipet

reporting

Raportimi 

Shfrytëzojeni përhapjen virale të mForce365 me punonjësit dhe përdoruesit tuaj fundorë; e di se kush kontribuon dhe si e bëjnë këtë me mjetet e fuqishme të raportimit të mForce365

Siguroni transparencë të plotë të ekipit, llogaridhënie dhe akses me një klikim në të gjitha informacionet e takimit

mForce365 është Qendra e Bashkëpunimit e organizatës suaj !

A kanë takimet tuaja:

Pak fokus dhe pjesëmarrje me pjesëmarrësit që kryejnë shumë detyra?

Shumë apo njerëzit e gabuar në takim?

Nuk ka axhendë takimi, vendime të nevojshme apo edhe një qëllim për mbajtjen e takimit?

Mungesa e procesverbaleve apo veprimeve të kërkuara u dërgohen të gjithëve pas takimit?

Një rezultat joproduktiv (madje edhe kundërproduktiv!)?

Pjesëmarrësit që humbasin kohë të çmuar dhe i kushtojnë para kompanisë?

Fix your "Broken" meetings with

Sipas numrave......

55 million meetings

55 milionë

Takime të mbajtura çdo ditë vetëm në SHBA!

40-50% Of workdays are spent in meetings

40-50%

Ditët e punës kalohen në takime

1.4 trilion dollarë

Kostot e vlerësuara të takimit vjetor globalisht

$37 billion Wasted in bad meetings annually

37 miliardë dollarë

Të tretur në takime të këqija çdo vit

Si do t'ju ndihmojë mForce365 të çlironi fuqinë tuaj të takimit për pjesëmarrësit në takim dhe kompaninë tuaj!

Shndërrojini takimet joproduktive në forume bashkëpunuese dhe të fokusuara në rezultate. Shfrytëzoni fuqinë e njerëzve tuaj dhe krijoni menjëherë aktivitet nga takimet tuaja që rezulton në drejtimin e biznesit tuaj në lartësi shumë më të mëdha.

Pjesëmarrja falas e ciklit jetësor të artikullit të veprimit për mbajtësit e llogarive jo-mForce365!

multiple languages

Gjuhë të shumta!

Të gjitha dokumentet, axhendat, përmbledhjet e takimeve të botuara fillimisht në anglisht dhe frëngjisht. Pastaj në 71 gjuhë - gjuha juaj lokale! Thyeni barrierat dhe lërini të gjithë të kontribuojnë dhe të pajtohen!

Latest Technology

Teknologjia e fundit

Zhvilluar duke përdorur Dotnet 6, Web Assembly dhe Blazor desktop dhe celularë. Shfletuesi i bazuar me ruajtje automatike dhe rilidheni nëse humbni lidhjen tuaj të internetit.

Immutable Meeting Records

Të dhënat e pandryshueshme të takimeve

mForce365 Meeting Binder - një rekord i pandryshueshëm, i nënshkruar në mënyrë dixhitale i të gjitha regjistrave të takimeve. Agjendat, artikujt e veprimit, vendimet dhe më shumë në 1 PDF të lehtë për t'u lexuar, të markuara nga kompania.

Purchase from App Stores

mForce365 së shpejti do të gjendet në dyqanin e aplikacioneve të Microsoft si dhe në Google dhe do të jetë një aplikacion i certifikuar MS Team.

Data Sovereignty and Security

Sovraniteti dhe Siguria e të Dhënave

Të dhënat tuaja, vendndodhjen tuaj, rregullat tuaja. Sovranitet i plotë, integritet  dhe kontroll mbi të gjitha të dhënat tuaja për çdo takim dhe rezultat.

Any  Device, O/S, Anytime!

Çdo  Pajisja, O/S, në çdo kohë!

Funksionon pa probleme në çdo pajisje dhe O/S, IOS dhe Android!

Fleksibilitet për të punuar me grupet e veglave tuaja ekzistuese.

Blini nga App Stores

mForce365 shfrytëzon disa nga përparimet më të fundit në aplikacionet në internet për t'ju sjellë një zgjidhje të pandërprerë, të shpejtë, të integruar të Microsoft 365 -  nëse keni një përdorues të vetëm ose një miliard përdorues të njëkohshëm.

Duke përdorur dotnet 6, WebAssembly dhe Blazor, mForce365 do t'ju lejojë të ekzekutoni ciklin e jetës së Takimit dhe Projektit të biznesit tuaj në shfletues me shpejtësi afërsisht harduerike (mbi 50 herë më të shpejta se aplikacionet tradicionale të uebit) dhe e bën atë një aplikacion të së ardhmes!

 

  • Shkallueshmëria - mForce365 shërbehet nga një server në internet me skedarë të sheshtë, që do të thotë se ka një shkallë pothuajse të pafundme, në mbarë botën

  • Shpejtësia - Aplikacioni përdor burimet e pajisjes tuaj, ruan të dhënat në memorie lokale dhe për këtë arsye funksionon super shpejt

  • Përmirësimet e veçorive – Meqenëse mForce365 është zhvilluar në C# et al (vs Javascript), kjo do të thotë që ne mund të dëgjojmë kërkesat e klientëve tanë dhe të shkruajmë kode më të fuqishme, më shpejt dhe me rezultate më të shpejta

​​

mForce365 | Shfrytezoni fuqinë tuaj…​  e ekipeve tuaja  e aplikacioneve tuaja  dhe të takimeve tuaja!

Pse mForce365 është kaq i shpejtë?

Lajmet e fundit

No posts published in this language yet
Stay tuned...

Partnerët tanë