Tietosuojakäytäntö

Julkaistu Pty Ltd

1.   Kunnioitamme yksityisyyttäsi

1.1.     Released Pty Ltd kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen ja on sitoutunut turvaamaan asiakkaidemme ja verkkosivuilla vierailijoidensa yksityisyyden. Noudatamme Australian tietosuojaperiaatteita, jotka sisältyvät vuoden 1988 tietosuojalakiin (Cth). Tämä käytäntö määrittelee, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

1.2.     "Henkilökohtaiset tiedot" ovat hallussamme olevia tietoja, joiden voidaan tunnistaa liittyvän sinuun.

2.   Henkilötietojen kerääminen

2.1.     Released Pty Ltd ajoittain vastaanottaa ja tallentaa henkilökohtaisia tietoja, jotka annat verkkosivustollemme, jotka on annettu meille suoraan tai jotka on annettu meille muissa muodoissa

2.2.     Voit antaa perustietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää tietoja, tarjota päivityksiä ja käsitellä tuote- tai palvelutilauksesi. Saatamme kerätä lisätietoja muina aikoina, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun annat palautetta, kun annat tietoja henkilökohtaisista tai liikeasioistasi, muutat sisältöäsi tai sähköpostivalintaasi, vastaat kyselyihin ja/tai tarjouksiin, annat rahoitusta tai luottoa. korttitietoja tai ota yhteyttä asiakastukeen.

2.3.     Voit antaa perustietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää tietoja, tarjota päivityksiä ja käsitellä tuote- tai palvelutilauksesi. Saatamme kerätä lisätietoja muina aikoina, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun annat palautetta, kun annat tietoja henkilökohtaisista tai liikeasioistasi, muutat sisältöäsi tai sähköpostivalintaasi, vastaat kyselyihin ja/tai tarjouksiin, annat rahoitusta tai luottoa. korttitietoja tai ota yhteyttä asiakastukeen.

Released Pty Ltd ajoittain vastaanottaa ja tallentaa henkilökohtaisia tietoja, jotka annat verkkosivustollemme, jotka on annettu meille suoraan tai jotka on annettu meille muissa muodoissa.

Lisäksi voimme kerätä myös muita tietoja, joita annat ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme.

3.   Kuinka keräämme henkilötietojasi

3.1.     Released Pty Ltd kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta monin eri tavoin, mukaan lukien kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme sähköisesti tai henkilökohtaisesti, kun käytät verkkosivustoamme ja kun tarjoamme palvelujamme sinulle. Saatamme vastaanottaa henkilötietoja kolmansilta osapuolilta. Jos teemme niin, suojaamme sen tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

4.   Henkilötietojesi käyttö

4.1.     Released Pty Ltd voi käyttää sinulta kerättyjä henkilötietoja tarjotakseen sinulle tietoja, päivityksiä ja palveluitamme. Saatamme myös tiedottaa sinulle tarjolla olevista uusista ja lisätuotteista, palveluista ja mahdollisuuksista. Saatamme käyttää henkilötietojasi parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme ja ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi.

4.2.     Released Pty Ltd voi ottaa sinuun yhteyttä useilla eri tavoilla, mukaan lukien mutta ei rajoittuen puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse.

5.   Henkilötietojesi paljastaminen

5.1.     Voimme paljastaa henkilötietojasi kenelle tahansa työntekijöillemme, toimihenkilöillemme, vakuutuksenantajillemme, ammatillisille neuvonantajillemme, edustajillemme, tavarantoimittajillemme tai alihankkijoillemme siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeellista tässä politiikassa määriteltyihin tarkoituksiin. Henkilötietoja luovutetaan kolmannelle osapuolelle vain silloin, kun niitä tarvitaan palveluidemme toimittamiseksi.

5.2     Saatamme ajoittain joutua paljastamaan henkilötietoja noudattaaksemme lakisääteistä vaatimusta, kuten lakia, asetusta, oikeuden määräystä, haastetta, määräystä, oikeudenkäynnin aikana tai vastauksena lainvalvontaviranomaisen pyyntöön.

5.3     Voimme myös käyttää henkilötietojasi Released Pty Ltd:n, www.makemeetingsmatter.com, sen asiakkaiden tai kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien, tavaramerkkien, laillisten oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseen.

5.4     Keräämämme tiedot voidaan ajoittain tallentaa, käsitellä tai siirtää Australian ulkopuolisissa maissa sijaitsevien osapuolten välillä.

5.5     Jos liiketoiminnassamme tapahtuu määräysvallan muutos tai yrityksen omaisuus myydään tai luovutetaan, pidätämme oikeuden siirtää lain sallimissa rajoissa käyttäjätietokantaamme sekä niissä olevia henkilötietoja ja ei-henkilökohtaisia tietoja. Nämä tiedot voidaan paljastaa mahdolliselle ostajalle luottamuksellisuuden säilyttämistä koskevan sopimuksen mukaisesti. Pyrimme paljastamaan tietoja vain hyvässä uskossa ja jos mikä tahansa yllä olevista olosuhteista sitä vaatii.

5.6     Antamalla meille henkilökohtaisia tietoja hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ehdot ja tämän käytännön kattamat luovutustyypit. Kun luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, pyydämme kolmatta osapuolta noudattamaan tätä käytäntöä henkilötietojesi käsittelyssä

6. Henkilötietojesi turvallisuus

6.1.     Released Pty Ltd on sitoutunut varmistamaan, että meille antamasi tiedot ovat turvallisia. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, elektroniset ja hallinnolliset menettelyt tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi sekä väärinkäytöltä, häiriöiltä, katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, muuttamiselta ja paljastamiselta.

6.2.   Tietojen välitys ja vaihto tapahtuu omalla vastuullasi. Emme voi taata meille lähettämiesi tai meiltä saamiesi tietojen turvallisuutta. Vaikka ryhdymme toimenpiteisiin suojataksemme tietojen luvatonta luovuttamista, emme voi taata sinulle, että keräämiämme henkilötietoja ei paljasteta tavalla, joka on ristiriidassa tämän tietosuojakäytännön kanssa.

7.   Pääsy henkilötietoihisi

7.1.     Voit pyytää tietoja henkilötiedoista, joita meillä on sinusta tietosuojalain 1988 (Cth) määräysten mukaisesti. Tiedon antamisesta voidaan periä pieni hallinnollinen maksu. Jos haluat kopion tiedoista, joita meillä on sinusta, tai uskot, että hallussamme olevat tiedot ovat epätarkkoja, vanhentuneita, epätäydellisiä, merkityksettömiä tai harhaanjohtavia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact@makemeetingsmatter.com.

7.2.     Pidätämme oikeuden kieltäytyä antamasta sinulle tietoja, joita meillä on sinusta, tietyissä tietosuojalaissa määritellyissä olosuhteissa.

8.   Valitukset yksityisyydestä

8.1.     Jos sinulla on valituksia tietosuojakäytännöistämme, lähetä valituksesi tiedot osoitteeseen contact@makemeetingsmatter.com. Otamme valitukset erittäin vakavasti ja vastaamme pian saatuamme kirjallisen ilmoituksen valituksestasi.

9.   Muutokset tietosuojakäytäntöön

9.1.   Huomaa, että voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tulevaisuudessa. Voimme muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa oman harkintamme mukaan, ja kaikki muutokset astuvat voimaan välittömästi, kun julkaisemme muutokset verkkosivustollamme tai ilmoitustaulullamme. Tarkista aika ajoin tietosuojakäytäntömme.

10.   Verkkosivusto

10.1.   Kun vierailet verkkosivustollamme (www.makemeetingsmatter.com), saatamme kerätä tiettyjä tietoja, kuten selaimen tyyppiä, käyttöjärjestelmää, verkkosivustoa, jossa vierailet juuri ennen kuin tulit sivustollemme jne. Näitä tietoja käytetään koottuna analysoimaan, kuinka ihmiset käyttävät sivustoamme sivustolla, jotta voimme parantaa palveluamme kokouksenhallintaalustallemme.

10.2.   Evästeet - Saatamme ajoittain käyttää evästeitä verkkosivustollamme. Evästeet ovat hyvin pieniä tiedostoja, joita verkkosivusto käyttää tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle, ja tallentaakseen tietoja sivuston käytöstäsi. Evästeet eivät ole haittaohjelmia, jotka pääsevät käsiksi tietokoneeseesi tai vahingoittavat sitä. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit halutessasi hylätä evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Tämä saattaa kuitenkin estää sinua hyödyntämästä kaikkia verkkosivustomme etuja. Sivustomme voi ajoittain käyttää evästeitä analysoidakseen verkkosivuston liikennettä ja auttaakseen meitä tarjoamaan paremman verkkosivuston vierailijakokemuksen. Lisäksi evästeitä voidaan käyttää asianmukaisten mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Google Adwordsin, kautta. Nämä mainokset voivat näkyä tällä verkkosivustolla tai muilla vierailemillasi verkkosivustoilla.

10.3.   Kolmannen osapuolen sivustot - Sivustollamme voi ajoittain olla linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme omista tai hallitse. Nämä linkit on tarkoitettu vain sinun avuksesi. Linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille eivät ole näiden verkkosivustojen sponsorointia tai tukemista tai hyväksymistä. Huomaa, että Released Pty Ltd ei ole vastuussa muiden tällaisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kehotamme käyttäjiämme olemaan tietoisia verkkosivustoltamme poistuessaan lukemaan jokaisen henkilökohtaisia tunnistetietoja keräävän verkkosivuston tietosuojalausunnot.